Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

images/slider/Veenstra_Fotos/JD_vertegenwo.jpg

Een passende financiering voor uw nieuwe of tweedehands trekker of machine. 

Liever een trekker of een machine leasen of in termijnen betalen afbetalen? Uw productie vergroten, door aanschaf van een nieuwe trekker? Met het leasen van een trekker of machine doet u dit eenvoudig zonder direct een grote investering te doen. Zo beperkt u de financiƫle risico's van de investering, maar kunt u wel direct gebruik maken van de nieuwe werkmateriaal.

In samenwerking met onze partners de Lage Landen en BNP Paribas kan de financiering op maat worden gemaakt voor uw aankoop. De vertegenwoordiger heeft de mogelijkheid een uitgebreide scala aan hoogwaardige financiĆ«le oplossing te bieden. 

Heeft u interesse of wenst u persoonlijk advies? Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt en wij brengen u in contact met de juiste vertegenwoordiger. 

Bakkeveen          0516 541741       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Drachten          0512 513662      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.