images/slider/Fendt-veenstra-drachten-kl.jpg

Een allrounder die weet wat hij moet doen

De Fendt 500 Vario heeft meer aansluitingen dan enige andere trekker in zijn vermogensklasse. In totaal zijn er 22 aansluitpunten aan de voor- en achterkant aangebracht: voor o.a. de hydrauliek, ISOBUS, Power Beyond, voorste en achterste aftakas enz. Dat garandeert veelzijdige toepassingsmogelijkheden en probleemloos aansluiten van de werktuigen. Door het robuuste halve frame is in totaal een gewicht van 10,5 ton toegestaan, waarvan alleen al 8,5 ton op de achteras. Voor flexibele spoorinstellingen wordt op verzoek op de Fendt 500 Vario een asstomp geleverd.

Ideale perspectieven voor uw bedrijf

Of het nu om werkzaamheden in de akkerbouw, voor de veredeling of voor graslanden gaat, op de Fendt 500 Vario kan ieder werktuig direct op de ideale aansluiting worden aangesloten, wat een groot voordeel voor u is, want zo kunt u met slechts één trekker aan alle eisen van uw bedrijf voldoen. Tegenwoordig zijn middelgrote of grote bedrijven aangewezen op trekkers met een hoge belastbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en efficiëntie. Zorg ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst met de Fendt 500 Vario, dé trekker voor alle situaties.

Top-team voor voorladerwerkzaamheden
 
De Fendt 500 Vario is gemaakt voor voorladerwerkzaamheden: De smalle motorkap  zorgt voor een uitstekende wendbaarheid en een  perfect overzicht. De VisioPlus-cabine met gebogen voorruit breidt het zicht nog verder uit en zorgt voor volledig zicht op de voorlader. Het grote hydraulische vermogen bij lage motortoerentallen zorgt voor snelle hefbewegingen en zeer nauwkeurige bediening van de voorlader. De bediening is optimaal op de rechter armleuning en in de Vario-terminal geïntegreerd.

Hydrauliek voor een grote beweeglijkheid

De Fendt 500 Vario is uitgerust met de moderne loadsensing-technologie met een hydraulisch vermogen  van max. 158 l/min. Maximaal zeven elektrohydraulisch  dubbelwerkende ventielen mogelijk, vijf aan de achterkant en twee aan de voorkant. Er kan 55 liter  aan hydrauliekolie worden ontnomen en staan de hydraulische afnemers volledig ter beschikking.  Door  het gescheiden transmissie- en hydrauliekoliecircuit  ontstaat geen vervuiling in de transmissieolie. Schone  olie houdt ook een nieuwe lekolieopvang in, die in de front- en achterhef is geïntegreerd en waarvan de verzamelde olie weer te gebruiken is.

BEL DIRECT
0512 - 513662