Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

images/slider/Veenstra_Fotos/Waterkracht/waterkracht-klein.png

Waterkracht heeft allerlei mobiele hogedrukreinigers in haar assortiment. Van elektrische mobiele hogedrukreinigers tot hogedrukreinigers op benzine. Onze mobiele reinigers zijn wendbaar en gemakkelijk te transporteren en hierdoor bijna overal inzetbaar.

Benzine motor

De motor aangedreven hogedrukreinigers van Waterkracht zijn geschikt voor de intensieve gebruiker. Door de benzine aangedreven Honda motor ben je niet afhankelijk van stroom.

Elektrische voeding

Wil je wel graag een hogedrukreiniger op stroom dan is dit ook mogelijk. Waterkracht biedt hogedrukreinigers op 230 volt en 400 volt. Wanneer je kiest voor een mobiele heetwater hogedrukreiniger heeft Waterkracht de keuze uit een olie gestookte of gasgestookte mobiele stoomreiniger.

Assortiment mobiele hogedrukreinigers

Voor elk reinigingsprobleem kunnen wij de meest geschikte hogedrukreiniger leveren. Wij hebben mobiele hogedrukreinigers voor semiprofessioneel, professioneel en industrieel gebruik in ons assortiment.

Benieuwd geworden naar onze modellen, kijk voor meer informatie in onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op. Prijsopgaves voor grote modellen zijn op aanvraag.