Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

images/slider/Veenstra_Fotos/Waterkracht/waterkracht-klein.png

Waterkracht is de specialist op het gebied van mobiele hogedrukreinigers in een aanhanger. In de loop der jaren zijn onze trailermodellen steeds verder geperfectioneerd naar volle tevredenheid van onze klanten. In ons assortiment zitten de enkel-assige Hudson en Yukon modellen en de tandem-assige Colorado trailermodellen.

Kokend Heetwater Techniek

De trailermodellen zijn voorzien van onze gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek. Deze milieuvriendelijke reinigingsmethode is volledig uniek. De opbouw van de trailer is geheel met glasvezel versterkt. De bodem is geheel waterdicht gecoat en geseald. De opbouwcomponenten zijn RVS en aluminium. Door gebruik te maken van alleen duurzame materialen is de levensduur van onze trailers aanzienlijk langer.

Milieuvriendelijk

Onze trailer hogedrukreinigers zijn o.a. voorzien van een ecoboiler, dit is de schoonste brander in haar soort. De CO uitstoot van de brander is slechts 33 PPM. Als enige in haar soort voldoet Waterkracht hiermee aan de strenge Duitse Bimsch norm van 60 PPM. Op verzoek kan een certificaat meegeleverd worden. De warmte van de motor wordt hergebruikt door de warmtewisselaar voor de hogedrukpomp. Deze verwarmt het water (18 ltr/min) 14°C voor. Om 18 liter water 14°C te verwarmen is 2,2 liter brandstof nodig. Dit is uw besparing per uur! Bij 500 draaiuren per jaar scheelt u dat meer dan 1000 liter brandstof op jaarbasis.

Bediengemak van de hogedrukreinigers in trailer

U bedient de hogedrukreiniger in een trailer door middel van een uitermate gebruiksvriendelijk touchscreen. Doordat alle elektrische schakelcomponenten bij de machine geplaatst zijn hoeft alleen de stuurstroom op de machine aangesloten te worden. Dit scheelt een heleboel bekabeling en maakt de machine veel bedrijfszekerder.

De voordelen van onze trailermodellen.

  • Voorzien van Kokend Heetwater Techniek
  • Rendabel (25% tot 100% meer inslagkracht)
  • Gebruiksvriendelijk (minder fysieke belasting)
  • Zuinig in gebruik (50% waterbesparing)
  • Milieuvriendelijk (geen chemicaliën)
  • Leverbaar met stoomfunctie
  • Lange levensduur
  • Hoge capaciteit

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.