Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

images/slider/Veenstra_Fotos/Simon_-_Balie.jpg

Regent Track & Trace sinds 1955!

U kunt een keuze maken uit verschillende toepassingen zoals een track en trace systeem voor uw trekker, kniklader, boot, auto, camper / caravan, brom / motorfiets of voor Heavy Duty toepassingen. Voor ieder object heeft Regent Track en Trace een systeem ontwikkeld die is toegespitst op de specifieke eigenschappen van het te volgen object.

Kijk in onze webshop voor de verschillende types of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is Track & Trace ?

Track en trace is een systeem waarmee u elk willekeurig object kunt traceren.
Het elektronische volgsysteem werkt op basis van GPS (Global Positioning System), GSM (Global System for Mobile communications) en LBS (Location Based Services) gecombineerd in een zeer geavanceerd apparaat waarmee u in geval van vermissing het object met daarin de track en trace module kunt lokaliseren. Hierdoor kunt u er, in nauwe samenwerking met politiediensten, voor zorgen dat het object na vermissing of ontvreemding zo snel mogelijk terugbezorgd kan worden bij de rechtmatige eigenaar.

Hoe werkt Regent track en trace?
De track en trace module in het object wordt automatisch in werking gezet door de ‘slimme’ bewegingssensor in de tracker en/of het activeren van een contactaansluiting in het te beveiligen object zelf. Bij diverse modellen kunt de positie van het object zelf oproepen via uw persoonlijke webpagina.

Door middel van deze techniek wordt de kans dat het vermiste voertuig wordt teruggevonden aanzienlijk verhoogd. In de praktijk blijkt dat de kans op het terugvinden van het voertuig nagenoeg 100% is (bron: VEBON). Garanties zijn echter niet te geven.

De werking van het volgsysteem is afhankelijk van diverse factoren. Vraag hiernaar bij een van onze dealers die u graag informeren over alle details en een vrijblijvende demonstratie geven van onze Track & Trace modules.