Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

images/merken/Keerroo/Keeroo-slider.jpg

Het gereedschap voor uw egalisatiewerkzaamheden!

De Keeroo is dé handgrader om op zeer eenvoudige wijze te egaliseren voor zowel particulieren als bedrijven. Met dit apparaat leg je de zandbedding, die dient als ondergrond voor beplanting, snel egaal en strak. Ook egaliseert de Keeroo moeiteloos de ondergrond voor bestratingen, alsmede paden en banen van grind, gravel en houtsnippers. Denk hierbij ook aan plaatsen waar machinaal afreien niet mogelijk is.

Ook voor de particuliere markt is het een onmisbaar gereedschap voor het egaliseren. De verschillende types Keeroo zorgen ervoor dat zowel precisiewerk als grof egaliseerwerk van ruwe terreinen, maneges en beachvolleybalterreinen gerealiseerd kunnen worden. Er zijn diverse uitvoeringen van de Keeroo, te weten Keeroo 700A, Keeroo 1200A en Keeroo 120A. De Keeroo 700A en 1200A vullen elkaar aan waardoor elke gewenste werkbreedte tussen 70 en 300 cm geleverd kan worden. De Keeroo 120A heeft een vaste werkbreedte.

De Keeroo is een efficiënt, tijdsbesparend en multifunctioneel gereedschap voor het egaliseren van de ondergrond. De volgende extra voordelen geven aan dat de Keeroo een niet meer weg te denken product is.

keeroo zand slider

DE ERGONOMISCH VERANTWOORDE KEERO ONTLAST KNIEËN EN RUG.

De trekstang van de Keeroo is gemakkelijk in hoogte verstelbaar waardoor met een rechte rug met de Keeroo gewerkt wordt. Dit maakt de Keeroo een ergonomisch verantwoord product.

Gebruiksvriendelijke Hoogte-instelling
De wielen die aan de zijkant van de bladen gemonteerd worden zorgen ervoor dat over stoepranden gereden kan worden. Deze wielen zijn onderhoudsvrij en per 5 mm in hoogte verstelbaar.

Eenvoudige breedte-instelling
Door het losdraaien van de drie oogmoeren op de bladen, kan zo eenvoudig de gewenste werkbreedte ingesteld worden. Als de breedte correct ingesteld is, draai je vervolgens de oogmoeren weer vast.

Robuuste wielen nauwelijks insporing
De Keeroo is voorzien van degelijk, onderhoudsvrije kunststof wielen. Deze wielen hebben een vlak loopvlak waardoor nauwelijks insporing van de zandbedding plaatsvindt.