Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

Met de kracht van benzine, zonder de benzine

Accu gereedschap van EGO Power+ is uitgerust met Lithium accu's die de hoogste energiecapaciteit levert in de sector. Door het innovatieve ontwep kan de accu maximaal koelen voor een langere gebruiks- en levensduur van het product. De accu beschikt over een intelligent vermogensbeheer. Hiermee wordt contstant elk individuele cel gecontroleerd en beschikt u altijd over het allerbeste vermogen en prestatie. Het beste elektrische gereedschap voor de professional!

Kijk in onze webshop voor de verschillende types of neem vrijblijvend contact met ons op.

EGO Power+ grasmaaiers 
Maait als een grasmaaier op benzine, maar dan zonder benzine. Leverbaar in verschillende varianten en hierdoor altijd geschikt voor uw gazon, ongeacht de grootte. Met minder lawaai, lagere gebruiks en onderhoudskosten en met een accu voor een gebruiksduur tot wel 60 minuten. 

EGO Power+ Heggenscharen
De heggenscharen zijn licht, krachtig en hebben het vermogen wat u nodig heeft. De heggenscharen zijn uitgerust met slimme functies, waardoor het snoeien nóg comfortabeler wordt. 

EGO Power+ Bladblazers
Aangedreven door een efficiënte borstelloze motor. Door het combineren van de technologie van een straalmotor met een grote pijpdiameter zorgt het voor de maximale lunchtstroming en bent u klaar in een handomdraai. 

EGO Power+ Grastrimmers en Bosmaaiers
De grastrimmers en bosmaaiers beschikken over een Arc Lithium accu waarmee u beschikt over het vermogen dat u nodig heeft om de zwaarste klussen te klaren. En dat zonder een druppel benzine. 

EGO Power+ Kettingzagen 
Boomstronken, houtblokken, niets houdt de Kettingzaag van EGO Power+ tegen. Met de verschillende variaties in snelheid is geen klus te groot. 

EGO Power+ Multitool
Met de multitool beschikt u over een basis machine waarmee u klaar bent voor elke klus. De verschillende hulpstukken kunnen gemakkelijk worden verwisseld, zonder sleutels. 

EGO Power+ accu's en laders
Het Power+ gereedschap kan zonder accu en lader worden geleverd. U kiest gemakkelijk voor de juiste accu en het vermogen dat u nodig heeft voor uw professionele of semi professionele klus. Van accu's met 2.5Ah tot accu's met een capaciteit van een volledige werkdag van 8 uur. De accu's zijn universeel en passen op al het gereedschap van EGO Power+.