Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

Drie productlijnen – drie uitstekende oplossingen


Classic
De Börger-draaizuigerpomp in Classic-uitvoering is de gedurende vele jaren en vele keren beproefde basisuitvoering van onze draaizuigerpomp. Deze productlijn beschikt over een grote veelzijdigheid aan uitvoeringen en rotorvarianten. De pompen zijn uitgerust met de vele malen beproefde, eenvoudig werkende sleepringafdichting.

Select
De Börger-draaizuigerpomp in de Select-uitvoering bouwt voort op de voordelen van de Classic-lijn. De Select-lijn beschikt over afzonderlijke met druk belaste asafdichtingen. De pompen beschikken over een met druk belaste, eenvoudig werkende sleepringafdichting per as. De tussenkamer tussen de pompkamer en de tandwielkast zorgt voor een hoge mate aan veiligheid.

Protect

De Protect-uitvoering is vooral geschikt voor kritische media. De Protect product lijn is uitgerust met een dubbel werkende sleepringafdichting. Om deze met druk belaste afdichting voldoende inbouwruimte te geven moest de pomp opnieuw worden ontwikkeld en de gelijkloop tandwielkast worden aangepast. Sinds enkele jaren is de pomp met de typeaanduiding DPL succesvol op de markt.

Börger bouwt al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige draaizuigerpompen.

20 uitvoeringen en capaciteiten tot 1.000 m³/h. Met de vele componentvarianten en een uniek, gevarieerd aanbod aan rotoren en materialen kan de pomp voor iedere toepassing individueel worden samengesteld.