Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

images/slider/Demo/Bomag-slider.jpg

Bomag de nummer 1 in verdichting!

Bomag is al meer dan 55 jaar een begrip in de wegenbouw en continu bezig om de machines technisch te verbeteren en nog meer bedieningscomfort voor de gebruiker te realiseren.

Als fabrikant beseft Bomag zich heel goed dat de machines het zwaar te verduren krijgen tijdens het trillen, hier worden ze tenslotte voor gebouwd, maar nog meer van gevaar van buiten af, denk hierbij aan transport en aanrijschade op de werkplek dit is vaak de meest voorkomende schade van onnodige uitval en stilstand tot gevolg.

Ook deze maximale bescherming behoord tot de Bomag standaard, evenals: Een zelfreinigende onderplaat, Ergonomie zoals een zeer lage hand arm vibratie en het inkapselen van motorgeluid dit is mede bepalend voor de tijdsduur dat men per dag (volgens arbo-besluit) mag werken met de machine.

Graag laten wij de machine u zelf overtuigen tijdens een geheel vrijblijvende demonstratie bij u op werklocatie, of kom langs in onze showroom.

Service bij u in de buurt, machines van absolute topkwaliteit met een lange levensduur, niet voor niets wereldwijd: Bomag De nummer 1 in verdichting!

Kijk in onze webshop voor de verschillende types en modellen of neem vrijblijvend contact met ons op.