images/slider/VanderBos-Fotos/Vdbos-Personee.jpg

Iedere werkdag staat ons team voor u klaar. Via het bovenstaande nummer belt u rechtstreeks naar ons bedrijf. Wilt u meer informatie over machines, tractoren of occasions, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze vertegenwoordiger, Albert.

Telefoonnummers
Albert (06 515 24 205)
Folkert (06 543 77 787)
Rutger (06 515 24 202)
Direct nummer (0512 513662)

Vacatures

Schermafbeelding 2018 08 17 om 14.05.36
Magazijn medewerker

Ben jij servicegericht en heb jij affiniteit met de landbouw? 

Als magazijnmedewerker ben jij het eerste (telefonische) aanspreekpunt voor onze klanten en een spin in het web voor het personeel. Je zorgt dat de collega's op het juiste moment over de benodigde onderdelen beschikken voor onderhoud en reparatie. De onderdelen die niet op voorraad zijn worden besteld en hiervan breng je de collega of klant op de hoogte. 

Wordt jij enthousiast van een afwisselende dag met binnen lopende klanten die onderdelen komen afhalen of wachten op een reparatie, deins jij niet terug voor een aantal telefoontjes tussen door en ondersteun jij waar nodig de collega's in de werkplaats door mee te denken in de processen. Goede computervaardigheden is een prĂ©, de technische kennis kunnen wij je leren. 

Stuur je motivatiebrief per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Folkert Veenstra. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je ons bereiken op 06 543 777 87. 

Open sollicitatie 

Hebben wij op dit moment geen openstaande vacature voor een functie die bij jou past? En wil je graag bij ons familiebedrijf werken? Een open sollicitatie is altijd mogelijk. Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief en C.V. per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Folkert Veenstra. 

 

 

 

 

BEL DIRECT
0512 - 513662