Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

Op zoek naar een robuuste trilplaat met voldoende slagkracht en een benzinemotor? De GIANT trilstamper is geschikt voor de professionele stratenmaker. De vernieuwde Honda motor zorgt ervoor dat de trilplaat gelijkmatig vooruitloopt en de slagkracht evenredig verdeeld. De krachtige verdichtingsmachine heeft een vermogen van 2,6 kW en een slagkracht van 13 kN. 

Evenals de GIANT Knikladers wordt de kwaliteit van de GIANT trilplaten gegarandeerd. De slijtvaste grondplaat heeft een breedte van 45 cm en hierdoor geschikt voor regulier én specifiek stratingswerk. De stuurbeugel maakt de sleeptriller wendbaar, waardoor je goed de hoeken kunt meenemen. Met de GIANT trilplaat ben je verzekerd van een strak resultaat.

Aanvullende opties voor de benzine trilplaat is de PU-mat. Deze is geschikt voor het aftrillen van kwetsbare bestrating. De PU-mat is eenvoudig te monteren op de trilplaat met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Ook kan de Beschermbeugel worden bijgeleverd. Deze beugel beschermd de machine bij het hijsen en vervoeren. 

 

giant gp1345g trilplaat vooruitlopend veenstraSpecificaties 

Gewicht 75 kg
Slagkracht 13 kN
Grondplaat (b) 45 cm 
Frequentie 93 Hz
Motor Honda GX120
Brandstof Benzine 
Cilinderinhoud 118 cc
Max. vermogen 2,6 kW
Opties:   
PU-mat.  Voor het aftrillen van kwetsbare bestrating
Beschermbeugel Extra beugel voor hijsen, transporteren en beschermen


Download brochure

 

BEL DIRECT
06 - 18 63 13 10