Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

Wielladers van GIANT met elektrische aandrijving met meer trekkracht dan de diesel variant. De elektrische GIANT shovels werken stil en zonder uitstoot. Geschikt voor de bouw, tuinbouw of landbouwbedrijven. Door de wenbaarheid van de machines kunnen ze eenvoudig gebruikt worden in gebouwen, tussen dieren of op de bouwplaatsen in stedelijke gebieden. De elektrische shovel van GIANT is de toekomst. 

Elektrische knikladers met vele voordelen: 

  • 0% rente op de financiering 
  • 5 jaar garantie 
  • Fiscale voordelen (subsidies) 

Meer trekkracht 
De elektrische machines van GIANT hebben meer trekkracht dan de diesel-variant. Het vermogen is direct beschikbaar omdat er gebruik wordt gemaakt van een aparte rijmotor. Het vermogen van 6,5 kW wordt gecombineerd met 6-tons assen en geeft hierdoor een trekkracht van 12.500 N. Door de verschillende rijstanden is het altijd mogelijk om het werk met precisie uit te voeren. 

Voor de hydrauliek wordt er gebruik gemaakt van een tweede elektromotor. Het voordeel hiervan is dat de GIANT wiellader hierdoor ook weinig stroom verbruikt wanneer er veel mee gereden wordt. Met 12 kW voor de hydrauliek is er altijd voldoende kracht om elfs complete pallets met klikkers te tillen. 

 

BEL DIRECT
06 - 18 63 13 10