Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

images/slider/Giant-shovel-bakkeveen.jpg

Sinds 2006 zijn wij de trotse dealer van GIANT Knikladers. De knikladers hebben door hun korte draaicirkel en compact formaat een veelvoud aan gebruiksmogelijkheden. Door de diversiteit in aanbouwdelen is de GIANT Kniklader multifunctioneel. Hierdoor zijn ze breed inzetbaar. De knikladers zijn leverbaar in veel verschillende types, soorten en maten. De knikladers van GIANT zijn onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Wekelijks worden occasions ingeruild, waardoor in Bakkeveen altijd een aantal varianten op voorraad staan. 

GIANT Noord is onderdeel van Veenstra Bakkeveen. GIANT Noord heeft de eer om de GIANT Knikladers in Noord Nederland te mogen verdelen. Dit gebeurt zowel rechtstreeks als via de dealer. Op de website van Giant Noord vind u meer informatie over deze knikladers.

In oktober 2019 heeft GIANT Noord de 1000ste kniklader verkocht. Tijdens de RMV Hardenberg mochten ze de sleutel ontvangen van de fabrikant, Tobroco-GIANT. Om vervolgens de machine aan de klant te kunnen leveren. 

Denkt u na over de aanschaf van een kniklader of wenst u meer advies? Bel direct, via het bovenstaande nummer en vraag naar de diverse mogelijkheden van de GIANT knikladers. Slim en effectief werken begint bij Giant!

BEL DIRECT
06 - 18 63 13 10