Bakkeveen

0516 - 54 17 41  

 

Drachten

0512 - 51 36 62  

images/slider/Veenstra_Fotos/auto-reparatie-bakkeveen-garage.jpg

Auto reparatie, APK keuring of een onderhoudsbeurt? In onze Bovag vakgarage in Bakkeveen is uw auto in goede handen. Een afspraak maken kan eenvoudig telefonisch of stuur een bericht via WhatsApp op het nummer: 0516 54 1741. 

APK
Een auto moet regelmatig gekeurd worden. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. Onze keurmeester toetst de auto op basis van een aantal onderdelen: verkeersveiligheid, milieu eisen en registratie. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Tijdens de APK keuring kunnen ook eventuele gebreken zichtbaar worden, hierdoor kan dit verholpen worden, voordat dit daadwerkelijk schade aanricht. Onze vakgarage is RDW-erkend. Een afspraak maken kan telefonisch, of rij langs bij onze vestiging in Bakkeveen. 

Onderhoud en reparatie 
Door uw auto regelmatig te laten onderhouden door een gespecialiseerde vakgarage wordt de levensduur van uw voertuig verlengd. Door een regelmatige controle uit te voeren komt u ook niet voor verassingen te staan. Tijdens een onderhoudscheck in Bakkeveen wordt er gecontroleerd op eventuele defecte onderdelen, controleren wij de remmen, schokdempers en de accu, ook worden de vloeistoffen gecheckt. Mochten er bijzonderheden zijn, overleggen we dit uiteraard eerst met u, voordat er eventuele extra kosten gemaakt worden. Op deze manier weet u precies waar u aantoe bent. 

Ook voor het vervangen van de distributieriem, een grote of kleine onderhoudsbeurt en het vervangen van winter- en zomerbanden bent u in de garage in Bakkeveen aan het juiste adres. Wij onderhouden alle automerken. 

Airco onderhoud 
Ruikt uw airco muf of wil hij niet meer koelen? Dan is het tijd voor een airco check. In de zomer is de airco een belangrijk onderdeel van het comfort in de auto. Op warme zomerdagen zorgt de airco in uw auto voor verkoeling. Ook in de winter is onderhoud aan uw airco essentieel. Het zorgt ervoor dat de ramen niet beslaan, waardoor u goed zicht heeft op de weg. Bij ons kunt u uw airco laten controleren, reinigen en bijvullen. Afhankelijk van de benodigde koelmiddel kan de prijs hiervoor variëren. Bij ons heeft u een volledige airco check voor € 99,50. Bij de volledige check wordt de airco gecontroleerd, volledig gereinigd en bijgevuld. 

Campers en grote bussen 
Door onze hoge garage kunnen wij uw campers en grote bussen onderhouden, reparareren en keuren. Wij raden aan de camper voordat het seizoen begint te laten keuren. Op deze manier gaat u met een gerust gevoel op vakantie. 

Afspraak maken kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0516 54 1741